Skaraborgsvägen 21
506 30 Borås
033-23 97 40
033-785 00 52
info@streamcode.se
support@streamcode.seWEBB-TV & STREAMING


Streaming och webb-TV – live och on demand

Vi på Streamcode ger kunden kreativa lösningar för att visa film på hemsidan. Vi erbjuder en prisbelönt Mediaplattform för streaming, webb-TV och webbsändningar, live och on demand.

Livesändning

Vi hjälper er att streama allt – presskonferenser, webbinarier (seminarier på webben), sportevenemang och produktlanseringar.

Streamcode Live Team ger er möjligheten att nå publik överallt. Vårt kunnande och våra väl genomarbetade tekniska lösningar ger er webb-TV när den är som bäst: det ni vill visa, direkt till dem som vill se det. Live Team finns för alla: oavsett storlek eller sändningslängd.

Vi sänder via världens bästa streamingnätverk med tillgång till obegränsad bandbredd och kapacitet för hundratusentals samtidiga tittare.

On demand

Låt era besökare själva välja när de vill se på din film. Ni kan på egen hand hantera era filmer genom vår prisbelönta Mediaplattform som tillhandahåller fullständig kontroll över alla företagets videos online. Våra plattformar är molnbaserade, anpassningsbara och bygger på Akamai, Level3 och Cloudfront CDNs.

Det innebär att det inte spelar någon roll var tittarna befinner sig – vi kan alltid leverera trygg och säker video av bästa kvalitet.

Stream AMG

Vi är countrypartner till Stream AMG, vilket medför att vi har kraftfulla resurser och verktyg för att ta fram bästa streaminglösningen till just ert företags behov.

Läs mer om våra streamingtjänster på streamsweden.com och om Stream AMG på streamamg.com.