Skaraborgsvägen 21
506 30 Borås
033-23 97 40
033-785 00 52
info@streamcode.se
support@streamcode.se

Vi har producerat Turistkanalen.se – Hela Sveriges Digitala Turistbyrå

Turistkanalen.se - Hemsida med streaming (videos)

Nu är vi klara med nya sidan för Turistkanalen! En modern, stilren och mobilanpassad hemsida som ska lyfta Hela Sveriges Digitala Turistbyrå till nästa nivå.

På siten finns över 15 000 besöksmål!

Turistnäringen i Sverige ökar stadigt och Turistkanalen.se är en portal för svensk turism som guidar turisten till över 15 000 besöksmål i Sverige. Alla svenska turistföretag har möjlighet att lägga in sina basuppgifter på Turistkanalen helt gratis. De som vill synas lite extra uppgradera själva sin presentation och kan visa filmer, bilder och skriva obegränsat med information om sina anläggningar.

Turistportalen är helt automatiserad. Vi har integrerat en kontrollpanel för kunderna som ger möjlighet till direktbetalning av annonsering och uppgraderade presentationer via Paysons betallösning. Enkelt och smidigt och kunderna behöver inte vänta på att Turistkanalen ska administrera t.ex. en beställning av annonsering. Annonsen är uppe i samma sekund som beställningen blivit betald.

”Streamcode har gjort ett fanstastiskt jobb med att göra Turistkanalen till en lättskött, modern och framtidssäkrad portal som gör skäl för namnet Hela Sveriges Digitala Turistbyrå”. – Bengt-Arne Jöcket, VD för Svenska Turistkanalen AB.

Besök gärna Turistkanalen, https://turistkanalen.se

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.