Skaraborgsvägen 21
506 30 Borås
033-23 97 40
033-785 00 52
info@streamcode.se
support@streamcode.se

Hemsidan är vår officiella kommunikationskanal

Hemsidan är vår officiella kommunikationskanal
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

”Som förening är vi oerhört nöjda. Streamcode ger oss en fantastisk support och har ett professionellt bemötande. Det är bra för vår hemsida är mycket viktig för oss” – säger Jonas Söderberg, Sportchef.

Simklubben Elfsborg har en omfattande verksamhet med över 2000 aktiva medlemmar och hemsidan används som klubbens officiella kommunikationskanal utåt.

Den är ett verktyg vid daglig verksamhet, klubben har sin tävlings- och simskoleanmälan den vägen och varje verksamhet har en egen del av sidan för att kommunicera med deltagare i grupperna.

Hemsidan används också för att ge sponsorer utrymme och hjälper dem med att sprida information kring nyheter eller kampanjer inom klubbens nätverk. Det är en effektiv kanal för marknadsföring, sidan har 12 000 besök varje månad.

”Streamcode har en långsiktig relation med Simklubben Elfsborg och vi känner varandras verksamheter väl. Det är givande att arbeta tillsammans och klubbens sponsorsnätverk ger många nya kontakter och gör oss synliga” – säger Lennart Trapp, CEO på Streamcode.

Nu ser vi fram emot sommarens SM tävlingar!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *