Skaraborgsvägen 21
506 30 Borås
033-23 97 40
033-785 00 52
info@streamcode.se
support@streamcode.seHEMSIDA & WEBBPLATS


Unlock your business potential

Med över 10 års erfarenhet i branschen kan vi producera allt från klassiskt ”enkla” hemsidor till mer komplexa webbplatser och system, som ni sedan enkelt kan sköta själva.

Vi genomför ert projekt från start till mål och finns efter fullgjort projekt tillgängliga för ytterligare utveckling och support. Ofta finns ett behöv av ett lämpligt supportavtal för att förvalta det färdiga projektet. Det kan vara support per timma eller en fast tidsinsats per månad. Varje kund är unik!

Responsive web design

Vi gör så att er hemsida anpassas och fungerar optimalt i alla tänkbara enheter så som mobiltelefoner, surfplattor och datorer.

Grafisk profil

Vi erbjuder ert företag en grafisk profil, skräddarsydda illustrationer, visuella produktbeskrivningar och mallar för nyhetsbrev och presentationer.


Så här går det till


Önskemål

Vi går igenom era önskemål och skapar ett designförslag.

Produktion

När förslaget är godkänt så börjar vi bygga hemsidan.

Slutkorrigering

Vi stämmer av med er att hemsidan ser ok ut och genomför slutkorrigeringar.

Utbildning

Ni får en utbildning i hur ni sköter hemsidan.

Lansering

Hemsidan lanseras i samspråk med er.


Våra verktyg

Wordpress

WordPress

Ett av de populäraste publiceringssystemen på marknaden. Tusentals bloggar och webbplatser är uppbyggt med hjälp av det.

Vi arbetar mycket i WordPress och känner oss hemma i miljön. Våra kunder är väldigt nöjda med den lätthanterliga kontrollpanelen och hemsidornas snygga utformning.
Joomla

Joomla är precis som WordPress väldigt lätthanterligt och man kan enkelt ändra hela sidans utseende utan att förlora någon av informationen.

Joomla är också bra att använda för större webbplatser där många personer ska redigera innehåll och sköta olika delar.


Joomla


OpenCart

OpenCart är ett CMS-system som används för att bygga webbutiker.

Vi har använt systemet för de flesta webbutiker vi byggt. Systemet är väldigt lätthanterligt och stabilt, faktiskt så bra att vi valt att rekommendera det till våra kunder.