Skaraborgsvägen 21
506 30 Borås
033-23 97 40
033-785 00 52
info@streamcode.se
support@streamcode.se

GDPR och integritetspolicy

Hantering av personuppgifter

Vi följer GDPR – Dataskyddsförordningen som gäller från 2018-05-25.

Streamcode Sweden AB tar allvarligt på våra kunders integritet och vårt fokus ligger i alla våra lösningar ska vara så säkra som möjligt för att skydda din privata information.

Den kundrelaterade information som lagras hos Streamcode Sweden AB delas ej med tredje part förutom vid avtalsbrott samt i de fall där detta föreskrivs i lagstiftning eller som ett resultat av rättsliga åtgärder. Personuppgifter hanteras enligt PUL.

Vi för register över våra kunders vanliga basuppgifter såsom namn, adress, telefonnummer, e-postadress samt information om beställningar av produkter och abonnemangsperioder. Detta för att kunna informera våra kunder om aktuell status på de tjänster kunden nyttjar samt delge nyheter samt kunna fullfölja de avtal vi har med våra leverantörer av tjänster.

Vi sparar våra kunders uppgifter i ett skyddat webbaserat register samt i säkrade externa hårddiskar.

Uppgifterna sparas för att kunna bibehålla affärsrelationen.

Konversationer och personuppgifter som skickats via e-post sparas så länge affärsrelationen är aktiv och sedan i upp till 5 år, detta för att förenkla kontakt med våra kunder och potentiella kunder.

Du har rätt att begära information om vilka personuppgifter vi har lagrade om dig upp till en gång per år. För att göra detta kontaktar du oss. Du har även rätt att begära rättning eller borttagning av dina personuppgifter när du vill. Kontakta oss via telefon, 033-23 97 40 eller e-post, support@streamcode.se.

Genom att bli kund hos oss accepterar du att vi på Streamcode Sweden AB använder dina uppgifter till att skicka nyhetsbrev och erbjuda nya tjänster. Vi kommer aldrig dela din e-postadress till tredje part.

Våra kunder är i sin tur personuppgiftsansvariga för information de samlar in och lagrar i våra tjänster, t. ex webbhotell, och vår roll blir då som Personuppgiftsbiträde till våra kunder.

 

Integritetspolicy

Ansvar för behandling av personuppgifter

Streamcode Sweden A, 556911-6014. Skaraborgsvägen 21, 560 30 Borås, är administratör och leverantör av tjänster som presenteras på www.streamcode.se. Vid registrering på www.streamcode.se kommer Streamcode Sweden AB att behandla dina personuppgifter för att kunna tillhandahålla tjänsten. Arkivering sker enligt bokföringslagen. Registrerar du dig på vår sida godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter.

När lagrar vi dina personuppgifter?

Vi lagrar information om kontaktpersoner för företag som nyttjar någon av våra tjänster.  Vi för register över våra kunders vanliga basuppgifter såsom namn, adress, telefonnummer, e-postadress samt information om beställningar av produkter och abonnemangsperioder. Detta för att kunna informera våra kunder om aktuell status på de tjänster kunden nyttjar samt delge nyheter samt kunna fullfölja de avtal vi har med våra leverantörer av tjänster.

Vi lagrar även e-mailadresser för dem som anmäler sig till vårt nyhetsbrev.

Varför behöver vi din information?

För våra kunders räkning sparar vi information om kontaktpersoner. Uppgifterna sparas för att kunna bibehålla affärsrelationen.

Vi vill leverera en bra upplevelse och kunna erbjuda relevanta erbjudanden och intressant information om nyheter i branschen. Personuppgifter och cookies som du ger ifrån dig hjälper oss att personifiera din upplevelse och även leverera rätt typ av erbjudanden till dig. Det går självklart att använda vår hemsida utan att låta oss lagra cookies på din dator.

Hur länge lagras din information hos oss?

Vi sparar dina personuppgifter så länge vi har ditt medgivande.

Kakor (Cookies)

Alla som besöker en webbplats som använder kakor måste enligt lag få information om att webbplatsen innehåller kakor, vad de används till och hur man kan välja bort dem.

Vad är Cookies?

En kaka är en textfil som används av webbläsaren för att ge användaren tillgång till olika funktioner och förbättra kundupplevelsen på vår webbshop. Du kan ta bort samtliga kakor från din webbläsare. Om du inte accepterar användandet av kakor kan du stänga av det via din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en varning varje gång webbplatsen försöker sätta en cookie på din dator. Vi använder två sorters kakor.

Följande typer av kakor används:

Den ena sorten kallas sessionskaka och den sparas tillfälligt under ditt besök på webbplatsen. Kakan försvinner när du stänger webbläsaren.
 Den andra sortens kaka lagras i din dator en längre tid och återanvänds vid ditt nästa besök på webbplatsen. Vid länkning till externa funktioner som Google Analytics, Google AdWords, Youtube, Facebook och Instagram, så sätts kakor in från dessa webbplatser.

Att ta bort Cookies i din webbläsare

Vill du inte tillåta lagring av cookies? Du kan närsomhelst ta bort ditt medgivande och även radera lagrade cookies.

Rätten att bli glömd

Du kan få dina uppgifter raderade ur våra system och register. Om du vill bli glömd i nyhetsbrevet och vårt kundregister så anmäler du det till oss på info@streamcode.se

Registrerar du dig på vår sida godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter

Våra underbiträden för behandling av personuppgifter:

  • TIDIO, kontakt via chatt, England
  • Cellip, kontakt via telefon, Sverige
  • Ipeer, serverhall för drift, Sverige
  • Stream AMG, streamingtjänster, England
  • Microsoft, kontakt via e-post, USA
  • Google, analytics och kalender, USA
  • Getanewsletter, kontakt via nyhetsbrev, Sverige

Läs mer om cookies och våra villkor för GDPR och Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng